Mobile Menu

Δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας.
Tηλ. Επικοινωνίας: (+30) 6948008150

Όροι χρήσης & Ασφάλεια Συναλλαγών

Το www.loveskirts.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα παραγγελίας γυναικείων ενδυμάτων. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι η:
Ε.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ - Ν.ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΥΦΑΣΜΑΤΑ - ΕΤΟΙΜΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ - ΑΝΔΡΙΚΑ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΔΑ 9 - ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 10561
ΤΗΛ. 210 3242589
ΑΦΜ. 081342361
Δ.Ο.Υ. Δ' ΑΘΗΝΩΝ
Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.loveskirts.gr

Η πλοήγησή σας στο www.loveskirts.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς. Σε περίπτωση διαφωνίας σας ή επιφύλαξή σας για μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων μπορείτε να αποστέλλετε το σχετικό e-mail σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@loveskirts.gr. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.loveskirts.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

Ασφάλεια

Η www.loveskirts.gr αναγνωρίζει πλήρως τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της www.loveskirts.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων
Το e-shop www.loveskirts.gr σε συνεργασία με την υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών Viva Payments χρησιμοποιουν δικλείδα ασφαλείας, με την οποία εξασφαλίζεται το απόρρητο κατά τη μεταφορά των δεδομένων (η κρυπτογράφησή τους).

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στα συστήματα της www.loveskirts.gr (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή-πελάτη στη www.loveskirts.gr είναι εμπιστευτικές και η www.loveskirts.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα: Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η www.loveskirts.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της www.loveskirts.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.loveskirts.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κ.λπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου τουwww.loveskirts.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H www.loveskirts.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.loveskirts.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.loveskirts.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, περιγραφές, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.) για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου «ως ενδεικτικά» πιθανής παραγγελίας, αφού κάθε παραγγελία βασίζεται αποκλειστικά στις προτιμήσεις εκάστου πελάτη ως προς το σχέδιο και το ύφασμα/υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για κάθε ένδυμα.

Δωσιδικία – Εφαρμοστέο Δίκαιο

Ο πελάτης του www.loveskirts.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προϊόντος που αγόρασε εφ’ όσον αυτό δεν πληροί τις προδιαγραφές της παραγγελίας του ή φέρει κάποιο ελάττωμα στην κατασκευή του. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσει στο info@loveskirts.gr ή τηλεφωνικώς, εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος και να προβάλλει τις αντιρρήσεις του όσον αφορά την ποιότητα ή τις διαστάσεις του και η εταιρεία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί στο αίτημα αυτό.

Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει εντός είκοσι τεσσάρων ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας του. Στην περίπτωση αυτή το σύνολο του ποσού επιστρέφεται στον πελάτη.
Καθώς κάθε ένδυμα κατασκευάζεται σύμφωνα τις οδηγίες του εκάστοτε καταναλωτή – πελάτη, επιστροφές ενδυμάτων δεν γίνονται δεκτές εφ’ όσον το προϊόν πληροί απολύτως τις τεθείσες από τον πελάτη ποιοτικές προδιαγραφές.

Το κεφάλαιο δωσιδικία-εφαρμοστέο δίκαιο επαναδιατυπώνεται και αντικαθίσταται ως εξής:

Eφαρμογή του Ν.2251/94 όπως τροποποιήθηκε με την Κοινή Υπουργικής Απόφασης Ζ1-891/2013- (ΦΕΚ 2144 B’) σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την ΚΥΑ Αριθμ. 27764οικ/2014 (ΦΕΚ 1470 B’) – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Ο πελάτης του www.loveskirts.gr διατηρεί το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο Περί Προστασίας Καταναλωτή όπως ισχύει σήμερα. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσει στο info@loveskirts.gr εντός της ανωτέρω προθεσμίας από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος αποστέλλοντας το σχετικό έντυπο υπαναχώρησης.